Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Grote kerk Zwolle

  • Home
  • Grote kerk Zwolle

Grote kerk Zwolle

EEN KERK VOOR DE SAMENLEVING WAAR IEDEREEN WELKOM IS.  

Vermeulen Lichtarchitectuur heeft in samenwerking met Van Hoogevest Architecten de opdracht gekregen van het Academiehuis, om een nieuw lichtontwerp te realiseren die aansluit bij haar doelstelling voor breed multifunctioneel gebruik in de Grote Kerk te Zwolle.

Het Academiehuis van Zwolle biedt programma's aan inwoners en bezoekers van de stad. Juist in deze stad waar educatie in alle facetten en al eeuwen een stempel drukt op het leven en leren. Leren dat niet ophoudt met een diploma, maar een leven lang doorgaat. Leren doe je niet alleen en kan al in één ontmoeting. Het Academiehuis biedt in deze ontmoeting verbinding en verrijking 

 Unieke locatie:

de Grote- of Sin Michaëlskerk is al eeuwenlang het kloppend hart van Hanzestad Zwolle, waar mensen samenkomen om de sleutelmomenten in hun leven te delen met anderen. Iedereen is welkom in deze prachtige ambiance op het centrale plein van de binnenstad. 

Nieuw licht:

Met het nieuwe licht "Clair-Lux" is de Grote Kerk in multifunctioneel gebruik geen grenzen meer gezet.

Clair-Lux staat voor lichtbeleving en is een concept van Vermeulen Lichtarchitectuur die voor de Grote Kerk en allen die van deze kerk gebruik gaan maken een verademing in licht en beleving die het gebruik van deze kerk ten goede komt. 

Samen met Architecten en producenten worden armaturen ontwikkeld die aan de wensen van de opdrachtgever voldoen. 

Beginnend bij de eerste schets op paper.  

 

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.