Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Werken bij of voor Vermeulen Lichtarchitectuur BV

  • Home
  • Werken bij of voor Vermeulen Lichtarchitectuur BV

Werken bij of voor Vermeulen Lichtarchitectuur BV

Bij Vermeulen Lichtarchitectuur BV is de persoon het uitgangspunt en niet de functie.

Wij denken niet primair vanuit functies, maar vanuit talenten. In onze organisatie maken wij ruimte voor de talenten die we in huis hebben. Zo zoeken wij de juiste functie bij onze mensen in plaats van de juiste mensen bij de te vervullen functie. Om te voorkomen dat we bijzondere talenten kwijt kunnen raken, gaan we verder dan het afvinken van competenties. Zij zijn het goud voor onze business.

Het is onze missie die overeenkomt met de Crown Code, mensen maximaal bewust te maken van wat zij in huis hebben, zodat zij zich inzetten voor verbetering van deze wereld. Dit bevorderen wij door talent-coaching. Wat is jouw talent, waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? Waar kun je uren mee bezig zijn en de tijd vergeten?

Bij ons staat talent voor elke mogelijkheid die God je toevertrouwd heeft om iets voor de ander te betekenen. Dit uitgangspunt geldt niet alleen voor onze werknemers. 

Ook voor onze leveranciers en producenten willen we graag iets betekenen ten gunste van onze opdrachtgevers, door hun talenten te gebruiken waar zij goed in zijn en leuk vinden om te doen. Zelf er tijd voor over hebben, om samen met ons ideeën uit te werken en te verwerkelijken.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.